Wasserij Elburg

Al bijna 100 jaar is aan de Oude Bleeksweg in Elburg een wasserij gevestigd. In 1990 nam Theo Verweij jr., telg uit een bekende wasserijfamilie, Wasserij Het Vertrouwen over en vanaf dat moment is Wasserij Elburg een feit. Later sloot ook Theo’s echtgenote Maggie zich bij het team aan en werd het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Een echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door korte lijnen en heldere afspraken en waarbij communicatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Theo droeg in 2014 de dagelijkse gang van zaken over aan het team van toegewijde medewerkers waarvan er sommigen al meer dan 30 jaar in dienst zijn.

  • Bijna 100 jaar actief
  • Hoge klanttevredenheid
  • Eigen transportdienst
Over ons - Wasserij Elburg

easyNapkin

Theo ontdekte ‘een gat in de markt’. Veel restaurants, die nog papieren servetten gebruikten bij de lunch en het diner, vonden de stap om zelf tafellinnen aan te schaffen vaak nog te groot. Door te luisteren naar de behoeften van de klanten ontstond easyNapkin als onderdeel van Wasserij Elburg. Aanvankelijk werden er alleen linnen servetten verhuurd, vandaar de naam easyNapkin. Op verzoek van klanten is het concept later uitgebreid met tafellopers, napperons en tafelkleden. Het grote voordeel is dus dat u niet hoeft te investeren in tafellinnen! EasyNapkin neemt u alle zorgen uit handen en levert in een afgesproken frequentie uw tafellinen. Wij bewaken uw voorraad zodat ú zich volledig kunt richten op uw core business. Uw easyNapkin linnen wordt kraakhelder gewassen, strak gemangeld, gevouwen en verpakt. Deze wijze van afleveren mag uniek genoemd worden. Het linnen komt dus gebruiksklaar uit de verpakking. Ook daarover hebben wij nagedacht. De verpakking voldoet óók aan de HACCP-normen. De werkwijze van easyNapkin staat borg voor linnenbeheer zonder zorgen.

Vraag voor meer informatie
Over ons - Wasserij Elburg

Federatie Textielbeheer Nederland

Wasserij Elburg is al jaren aangesloten bij de Federatie Textielbeheer Nederland (FTN). FTN is een vereniging waar vrijwel alle vooraanstaande Nederlandse wasserijen / linnenverhuurders lid van zijn. Leveranciers van onder andere textiel, wasmiddelen, machines, apparatuur en systemen zijn eveneens aangesloten bij FTN. De Federatie Textielbeheer Nederland kan door de hoge dekkingsgraad aan wasserijen / linnenverhuurders en door de samenwerking in de keten met leveranciers met recht als de vertegenwoordiger van de textielverzorgingsketen worden gezien.

Over ons - Wasserij Elburg