Wasserij Elburg maakt alle textiel coronavrij!

Hygiënisch schoon textiel was altijd al een belangrijk item voor textielservicebedrijven. De laatste jaren is infectiepreventie steeds belangrijker geworden waardoor “hygiëne” steeds nadrukkelijker op de voorgrond is gekomen. Door de komst en hardnekkigheid van het coronavirus COVID-19 is het nu echt een centraal thema in de dienstverlening!

Brede dienstverlening

Professionele textielservicebedrijven als Wasserij Elburg werken voor allerlei maatschappelijke sectoren zoals gezondheidszorg, handel & industrie en horeca & recreatie. Deze sectoren leunen zwaar op de continue service die op elk moment de beschikbaarheid van textielpakketten garandeert. Daarbij gaat het om linnen- en badgoed, (beschermende) werkkleding. Naast het optisch en hygiënisch schoon maken van textiel worden ook beschermende eigenschappen van bijvoorbeeld werkkleding hersteld.

Hygiëne gegarandeerd

Toen COVID-19 de eerste besmettingsgevallen in Nederland opleverde, heeft brancheorganisatie FTN, Federatie Textielbeheer Nederland, direct actie ondernomen om ervoor te zorgen dat (mogelijk) besmet textiel op een goede en veilige manier verwerkt kon blijven worden. Met allerlei experts in binnen- en buitenland zoals artsen en microbiologen zijn protocollen ontwikkeld die dit mogelijk maken. En ervoor zorgen dat met corona besmet textiel door speciale was- en reinigingsprocessen absoluut hygiënisch schoon afgeleverd wordt. Wasserij Elburg, al jarenlang aangesloten bij de FTN, volgt deze protocollen nauwkeurig op.

Geen stagnatie!

Met deze protocollen konden textielservicebedrijven textiel blijven verwerken. Daarmee konden en kunnen ook de klanten van Wasserij Elburg blijven rekenen op de aanvoer van textielpakketten en erop vertrouwen dat deze in ieder geval geen infectierisico opleveren!
Maar ook binnen de andere sectoren kunnen klanten/gebruikers rekenen op hygiënisch schoon textiel wat voor onder meer hotelgasten en werknemers een veilig, geruststellend gevoel moet geven!
Voor meer informatie, bel gerust met Wasserij Elburg. Tel. 0525-681252. U kunt vragen naar Alex van de Kamp.